wonderen vandaag

Nederland italiaans


Nederlands-Italiaans woordenboek - ndoryth.nl Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen. Onderweg of in het buitenland? Op Linguee kan je rekenen, met of zonder internetverbinding. Download de Linguee-app en probeer het zelf uit! origineel kado trouwdag


Content:

Welkom op het woordenboek Italiaans - Nederlands. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Italiaans bieden niet alleen het woordenboek Italiaans - Nederlands, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen - online en gratis. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen. Nederland woordenboeken zijn uniek. Op Glosbe kunt u niet alleen vertalingen zoeken in de taal Italiaans of Nederlands: Italiaans. Nederland [o] (narticle ~), Olanda. Holland, Nederland, Koninkrijk der Nederlanden. Olanda Paesi Bassi. Gerelateerd aan holland synoniemen. Vertaal woorden van Nederlands naar Italiaans met één druk op de knop. Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan andere talen. surinaamse soep De basis van het standaard-Italiaans is Toscaans (de taal waarin hij schreef, bijvoorbeeld, Dante Alighieri, Petrarca of later Machiavelli), die na de4/5.  · Samenvatting het van duel tussen Nederland en Italië op het EK In Bern wordt het door goals van Ruud van Nistelrooij, Wesley Sneijder en Author: OnsOranje. Welkom op het woordenboek Nederlands - Italiaans. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op nederland knop met de pijltjes. Glosbe is de thuisbasis van italiaans woordenboeken.

Nederland italiaans Vertaal woorden en uitdrukkingen in Nederlands-Italiaans

nederland italiaans

Source: https://img.2dehands.be/f/normal/401333659-prisma-nederlands-italiaans-italiaans-nederlands.jpg

Hierbij wordt alleen met geanonimiseerde statistische informatie gewerkt die door ons wordt gebruikt om de werking van de site te analyseren en verbeteren. Dit onderdeel is dus niet gekoppeld aan uw identiteit of NAW-gegevens. Informatie over bezoekgedrag kan ook gebruikt worden om in-site productsuggesties op uw interesses af te stemmen.

Het is belangrijk na de behandeling een aantal dingen vooral wel of niet te doen. Wacht na de behandeling een minuut of vijftien voordat uu weer naar huis toe gaat. Vooral de eerste minuten na de behandeling nederland de kans dat italiaans oorkristallen weer terugschuiven naar hun oude plek.

Nederland [o] (narticle ~), kikkerland [o] (het ~), Holland [o] (narticle ~) {zn.} Olanda. Holland, Nederland, Koninkrijk der Nederlanden. Olanda Paesi Bassi. Nederland [o] (narticle ~), kikkerland [o] (het ~), Holland [o] (narticle ~) {zn.} Olanda. Voorbeelden in zinsverband. Nederlands. Italiaans. Ik kom uit Nederland . Gratis vertaalwoordenboek Nederlands - Italiaans. Vertaal woorden van Nederlands naar Italiaans met één druk op de knop. Nederlands - Italiaans woordenboek online op Glosbe. Blader door zinnen en vertaalgeheugens. Voor gratis. Het Italiaans is voor velen een lastige taal. Veel verder dan het lezen van een etiket op de doos van een goede Italiaanse wijn komen wij Nederlanders vaak niet. Verkrijg vertalingen in context naar het Nederlands van woorden, uitdrukkingen en zegswijzen in het Italiaans; een gratis woordenboek Italiaans-Nederlands met.

DeepL Translator nederland italiaans Italiaans - Nederlands woordenboek online op Glosbe. Blader door zinnen en vertaalgeheugens. Voor gratis. Italiaans is een taal die weinig mensen in Nederland beheersen. Vaak gaat de manier waarop Italianen praten erg snel voor velen, waardoor het een nog.

De basis van het standaard-Italiaans is Toscaans (de taal waarin hij schreef, bijvoorbeeld, Dante Alighieri, Petrarca of later Machiavelli), die na de. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan andere talen.

Dames, laat u verrassen door onze fantastische collectie damesschoenen. We hebben ook leuke sokken. Elk seizoen opnieuw gaan wij op internationale vakbeurzen en showrooms op zoek naar de mooiste en nieuwste collecties van onder andere Hogan, Tod s, Paul Smith en AGL. Daarbij letten we er vooral op dat de schoenen met liefde gemaakt zijn; dat kan je zien aan de mooie materialen en afwerking.

nederlands - italiaans vertalen

Nederlands - Italiaans woordenboek online op Glosbe. Blader door zinnen en vertaalgeheugens. Voor gratis. NL IT Nederlands Italiaans vertalingen voor Nederland. Zoek woord Nederland heeft 2 resultaten. Ga naar. NL, Nederlands, IT, Italiaans. Nederland {n}, Olanda . Verkrijg vertalingen in context naar het Italiaans van woorden, uitdrukkingen en zegswijzen in het Nederlands; een gratis woordenboek Nederlands-Italiaans.

  • Nederland italiaans hamburger bakken grillpan
  • nederland italiaans
  • Glosbe is een gezamenlijk project en een italiaans kan vertalingen toevoegen en verwijderen. Nederland is een gezamenlijk project en een ieder kan vertalingen toevoegen en verwijderen. Dergelijke vertaalde zinnen zijn een zeer nuttige aanvulling op woordenboeken.

Vind Italiaanse vertalingen in ons Nederlands-Italiaanse woordenboek en in een miljard vertaalde zinnen. Op dit moment worden de volgende talen ondersteund: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Pools en Russisch. Het Italiaans is voor velen een lastige taal. Veel verder dan het lezen van een etiket op de doos van een goede Italiaanse wijn komen wij Nederlanders vaak niet. Toch is er een groep mensen die wel de moeite nam om zich te verdiepen in deze taal.

Wij plukken hier de vruchten van. hengelsport spullen

Op zoek naar een stoer en origineel kinderfeestje voor kinderen van 12 jaar. Kies dan voor Expeditie Robinson, Zombie Squad, Clockdown, Missie X, Wie is. of HuntMasters. Leuke en spannende kinderfeestjes geschikt voor kinderen van 12 jaar. kinderfeestje 12 jaar - 12 jaar oud - stoer kinderfeestje 12 jaar - twaalf jaar - kinderfeestjes voor thuis - origineel kinderfeestje 12 jaar - speurtocht verjaardagsfeestje 12 jaar - feestideeën 12 jaar - escaperoom 12 jaar.

Inschrijven Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van nieuwe kinderfeestjes en aanbiedingen.

De basis van het standaard-Italiaans is Toscaans (de taal waarin hij schreef, bijvoorbeeld, Dante Alighieri, Petrarca of later Machiavelli), die na de. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan andere talen.

Acute blindedarmontsteking - nederland italiaans. DeepL Pro bedrijfsaccount

Welkom op het woordenboek Nederlands - Italiaans. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de italiaans. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Wij bieden niet alleen het woordenboek Nederlands - Italiaans, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen - online en gratis. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit nederland beschikbare talen.

Nederland italiaans Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: Momenteel bevat het systeem zo n tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen

  • YouTube Premium
  • romantisch uitje breda
  • kleine hapjes kerstdiner

Translation Memory

  • Translation Memory
  • kabeljauw in de oven klaarmaken

0 comment

No comments yet...

Add comment

Share this page Share on Google Plus Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn
Contact | RSS | Sitemap
Copyright 2019 | ndoryth.nl